Foto: Norbert Scanella / imago sportfotodienst / Profimedia

drag gost

NOVAK ĐOKOVIĆ NA SAN SIRU, ITALIJANI NAJAVILI SPEKTAKL: Nole će gledati duel Milana i Intera u Ligi šampiona

Tenis

Novak Đoković stigao je pre nekoliko dana u Italiju, a kad je tako, sve oči sportske javnosti te zemlje uprte su u njega.

foto: Zorana Jevtić

TV kamere i novinari prate ga u stopu iščekujući njegov meč na mastersu u Rimu, koji je Nole osvajao šest puta. Poznato je da je Novak Đoković veliki fan fudbala, ali i navijač Milana.

Shodno tome, novinari lista "Korijere delo sport" najavljuju da će Novak Đoković večeras iz svečane lođe na stadionu "San Siro" gledati utakmicu Milana i Intera, u polufinalu Lige šampiona.

Italijani pišu da će pored Novaka Đokovića u loži kultnog stadiona u Italiji biti rezervisana mesta za italijanskog tenisera Matea Beretinija i njegovu devojku Melisu Satu, kao i asova Formule 1 Francuza Pjera Gaslija i Italijana Antonija Đovinacija.

Pored ljudi iz sveta sporta u svečanoj loži naći će se i italijanske muzičke zvezde kao što su Eletra Lamborđini, Il Volo, Alesandro Katelan, Laca, Irama, Rkomi, Sanđovani i Đanmarija.

foto: Stefan Stojanović/ Mondo

Za utakmicu Milana i Intera vlada ogromno interesovanje, tako da je za ulaznice koje vrede kao suvo zlato, bilo čak 2.000.000 zahteva. Navodno, Milan će samo od prodaje karata zaraditi 10.000.000 evra.

Kurir sport