Foto: EPA/ANTONIO BAT

teško povređena

DRAMA U ZAGREBU: Žena (79) prelazila na crveno pa je udario tramvaj, kad je vozačica izašla da pomogne, muškarac je PRETUKAO

Hrvatska

Prava drama se desila u sredu usred dana u Zagrebu, pošto je tramvaj udario ženu staru 79 godina ispred Klinike za traumatologiju i lakše je povredio. Usledio je međutim još veći incident je nepoznati muškarac odlučio da pretuče ženu vozača tramvaja, kada je izašla da pomogne povređenoj starici, koja je prelazila na crveno svetlo kad ju je tramvaj udario.

O čitavom događaju oglasila se i zagrebačka policija:

„U sredu 10. maja, oko 12.20 časova na Medveščaku u Draškovićevoj ulici, 59-godišnja žena je upravljala tramvajem, a kada je stigla do raskrsnice sa Đorđićevom ulicom, naletela je na pešakinju staru 79 godina, koja je prelazila ulicu na crvenom semaforu. Odmah nakon toga vozačica je izašala iz tramvaja kako bi pomogla 79-godišnjoj ženi, da bi ju je fizički napao 49-godišnji muškarac".

Povređenoj pešakinji je ukazana lekarska pomoć na Klinici za traumatologiju, gde je konstatovano da je lakše povređena. Povređenoj 59-godišnjoj ženi ukazana je pomoć u KBC-u Zagreb, gde je utvrđeno da je teško povređena. Osumnjičeni 49-godišnji priveden je u službene prostorije radi kriminalističkog istraživanja“, navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs/Večernji list)