Foto: www.crvenazvezdafk.com

ljutice bogdana 1 a

SPECIJALNI GOST NA PROSLAVI TITULE: Sutra je žurka na Marakani, a na njoj će biti i ČOVEK koji će se pitati za mnoge stvari!

Fudbal

Crvena zvezda sutra u 19.00 časova zatvara jednu od najuspešnijih sezona u istoriji kluba utakmicom protiv Novog Pazara, na stadionu "Rajko Mitić".

foto: www.crvenazvezdafk.com

Navijači Crvene zvezde i rukovodstvo kluba spremili su šampionsku žurku za sve koji dođu na popularnu Marakanu. U prilog tome, ulaz je besplatan i kapije stadion biće otvorene nekoliko časova pred početak utakmice.

Iz kluba poručuju navijačima da sa sobom ponesu crveno-bele barjake, kako bi ugođaj na tribinama tokom meča bio što spektakularniji. Za sve one koji nemaju barjake, moći će da ih kupe na nekoliko punktova oko Marakane.

foto: www.crvenazvezdafk.com

Specijalni gost Crvene zvezde biće novi trener Barak Bahar. Izraelac će sa svojim pomoćnicima gledati utakmicu protiv Novog Pazara. Biće to njegov prvi dolazak u Beograd posle avgusta prošle godine, kada se u Izrael trijumfalno vratio, posle iznenađujuće eliminacije crveno-belih od Makabija iz Haife.

Barak Bahar potpisao je ugovor na tri godine sa Crvenom zvezdom i kao pravi profesionalac čim je završio sezonu u Izraelu, odmah je prionuo na posao u novom klubu. Zajedno sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem i šefom skauting službe Markom Marinom napravio je Barak Bahar listu prioritetnih pojačanja u novoj sezoni, za igranje u grupnoj fazi Lige šampiona.

foto: www.crvenazvezdafk.com

Zvanična promocija Baraka Bahara kao trenera Crvene zvezde biće upriličena u Medija centru najtrofejnijeg srpskog kluba sledeće nedelje. Da podsetimo, crveno-beli su zimus potpisali dvojicu fudbalera Pitera Olajniku iz praške Sparte i Marka Stamenića iz Kopenhagena.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u majskom intervjuu za Kurir otkrio je da će klub nastojati da dovede još četvoricu ili petoricu kvalitetnih fudbalera do početka nove sezone. Reč je o strancima, ali i domaćim fudbalerima, a neki od njih imaju i status reprezentativaca Srbije.

Kurir sport/A. Radonić