Foto: Shutterstock, Printscreen

vrtoglavica

MAŠALA! BRAČNI PAR IZ HRVATSKE DOŠAO PO NAGRADU OD 2 MILIONA EVRA: Otkrili i šta će da rade sa novcem

Hrvatska

Bračni par iz Zagreba koji je osvojio džekpot od skoro dva miliona evra došao je na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije da preuzme nagradu.

Supružnici navode da zajednički igraju Loto 7 i da svako ima svoju ulogu.

- Uglavnom ja biram brojeve, a suprug uplaćuje - rekla je nasmejana dobitnica milionskog iznosa koja priznaje da ima "svoje brojeve".

Na pitanje kako su saznali za dobitak odgovorio je njen suprug.

- Čekao sam Ligu šampiona i usput pogledao izvlačenje. Nisam bio siguran u izvučene brojeve jer ipak ih je supruga birala, ali kad sam video da je glavni dobitak osvojen i da je listić uplaćen na prodajnom mestu gde sam i ja uplatio, išao sam da pogledam potvrdu. Moram priznati da sam tog trena bio potpuno smiren - izjavio je srećni dobitnik.

Navodi da je pravo uzbuđenje i navalu adrenalina osetio tek dan kasnije kad se sve slegnulo.

- Jednom sam na Lotu 7 osvojio šesticu i čini mi se da sam tada otpočetka bio uzbuđen zbog dobitka. Verojatno zato što sam razmišljao zašto nisam dobio sedmicu - rekao je kroz smeh igrač.

Dobitak će podeliti s porodicom, a to je ono što ih najviše i veseli.

- Već smo napravili sve planove i sve ostaje unutar porodice i naše dece. Srećni smo da im možemo pomoći u rešavanju njima bitnih stvari i da uz pomoć ovog dobitka mogu lakše krenuti u život - rekli su dobitnici.

(Kurir.rs/Večernji)