Foto: Zorana Jevtić

KAKO JE ANA NIKOLIĆ IZGLEDALA NA POČETKU KARIJERE? Zvali je najlepšom ženom BALKANA, zbog bivšeg smršala 52 KG, a njih je OTPISALA

Stars
> 13:27h

Ana Nikolić danima je u centru skandala otkad je javno zaratila sa Sašom Mirkovićem, nakon čega je isplivao i video u kojem se vidi ona sa ranama na licu.

Ana je u muzičkim vodama već dve decenije i pratitelji su zabrinuti za nju. S obzirom na to da znaju kako je plenila kad je započinjala karijeru, mnogi sada smatraju da uopše ne liči onoj Ani kakva je bila na početku. Očaravala je i stasom i glasom kada je 2003. s albumom "Januar" doživjela uspeh.

foto: Damir Dervišagić

Karijera joj je odmah krenula uzlaznom putanjom, a slovila je i za jednu od najzgodnijih žena u regiji. Pesma 'Romale, romali' donela joj je veliku slavu, a pesma se u klubovima sluša i danas.

foto: Dado Đilas

Nikolić je u međuvremenu bila na brojnim estetskim zahvatima, a imala je problema u braku sa Stefanom Đurićem. U braku su bili dve godine, a dobili su ćerku Taru.

foto: Dragana Udovičić

Ana se u trudnoći dosta ugojila, a nakon razvoda je utehu je pronašla u hrani, kako je sama priznala. Udebljala se 52 kilograma, ali kada je odlučila da je dosta - onda je tako i bilo. Uz pravilnu prehranu, svakodnevne treninge i tablete za mršavljenje skinula je višak kila i ponovno postala zanosna lepotica kao pre.

foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

'Svi se pitaju kako sam ovoliko smršavila. Niko ne može vjerovati da sam sada takva. Jednostavno sam zaključala frižider. To je bilo i iz inata bivšem mužu. Predaja nije opcija, to je moja životna filozofija. Za mene su umrle prijateljice koje su se radovale mome razvodu i debljini', rekla je jednom prilikom Ana.

FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Instagram
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: ATA images
FOTO: ATA images
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Vlada Šporčić, Nemanja Nikolić
FOTO: Ana Paunković
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Zorana Jevtić

kurir.rs

Bonus video: