LICE ANE NIKOLIĆ U RANAMA, A NJENA MAJKA GRMI U BIKINIJU! Evo kako izgleda mama Miljana u sedmoj deceniji, prava BOMBA (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

LICE ANE NIKOLIĆ U RANAMA, A NJENA MAJKA GRMI U BIKINIJU! Evo kako izgleda mama Miljana u sedmoj deceniji, prava BOMBA (FOTO)

Stars -

Pevačica Ana Nikolić godinama je važila za jednu od najzgodnijih dama na srpskoj estradnoj sceni, a tokom trudnoće se ugojila i dugo kuburila sa viškom kilograma.

Naime, Ana Nikolić je jednom prilikom otkrila da njena majka Miljana nema takvih problema, te da i u sedmoj deceniji života izgleda savršeno.

Na društvenim mrežama se mogu pronaći slike Anine majke kako pozira i to ni manje ni više nego u bikiniju na plaži u izazovnoj pozi. Miljana se tada odlučila za zeleni bikini, a njeno zategnuto telo i obline ostavile su mnoge bez teksta, te je sada jasno na koga je pevačica nekada bila zgodna.

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vide krateri na Aninom licu, što je šokiralo mnoge. Ubrzo se u čitavu priču umeštao menadžer Nikolićeve, Saša Mirković koji tvrdi da Ana uzima nedozvoljena supstance i da ju je izdražavao šest meseci.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:04

Ana Nikolić izvela ćerku na binu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja