Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

NAPETO

I BRED PIT GLEDA NOLETA: Slavni glumac navija sa tribina u finalu Vimbldona, a JEDAN DETALJ na njemu svi komentarišu (FOTO)

Pop kultura

Finalni meč na Vimbldonu između srpskog tenisera Novaka Đokovića i Karlosa Alkarasa uživo gleda veliki broj slavnih ličnosti.

Među poznatima su i legendarni fudbaler Dejvid Bekam i proslavljeni holivudski glumac Bred Pit, koji je toliko fokusiran na ono što se dešava na terenu da mu je većinu vremena faca smrtno ozbiljna, što mnogi komentarišu.

foto: Screenshot

Pre nekoliko dana Bekam se na Vimbldonu fotografisao sa Đokovićem, pa se pretspostavlja da će bivši fudbaler Mančester Junajteda i Reala bodriti Srbina koji juri osmu titulu na jedinom grend slem turniru koji se igra na travi.

foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Za Breda Pita se odavno zna da je veliki ljubitelj tenisa, čest je gost brojnih turnira, a redovan posetilac US opena.

Na tribinama su britanski princ Vilijam i njegova supruga Kejt, kao i teniske legende Bili Džin King i Stefan Edberg, ali i mnoge druge poznate ličnosti.

foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prethodnih dana su na tribinama pažnju fotografa i svetske javnosti privukle mnoge slavne ličnosti i članovi kraljevske porodice, a posebno je zanimljiva bila kraljica Kamila, koja je svojim urnebesnim grimasama nasmejala ljude širom sveta.

(Kurir.rs)

Bonus video: