Foto: Printscreen/Twitter

saudijska arabija

U AVIONU OD 200 MILIONA EVRA GDE SVE SLJAŠTI VOZIĆE SE SERGEJ: Kraljevski tretman, luksuz, raskoš i zlato čekaju Srbina! (VIDEO)

Fudbal

Neviđeni luksuz i raskoš čekaju Sergeja Milinkovića-Savića u Al Hilalu.

foto: Printskrin/Tviter

Ako je suditi po avionu u kojem fudbalski klub Al Hilal prevozi svoje igrače, onda će Sergej Milinković-Savić u naredne tri godine uživati u nečuvenoj i nezapamćenoj raskoši.

foto: Printscreen

Nekadašnji fudbaler Al Hilala Odion Igalo pokazao je pre mesec dana na uvid širokim masama, kako klub iz Saudijske Arabije putuje u luksuzu, postavljajući snimke unutar klupskog aviona vrednog 200.000.000 evra.

Al Hilal je ovog leta angažovao Sergeja Milinkovića-Savića, Portugalca Rubena Nevesa i Senegalca Kalida Kulibalija. Radi se o trojici izuzetno kvalitetnih fudbalera koji dolaze iz prvenstava Italije i Engleske. Na njihovu kupovinu Al Hilal je potrošio 120.000.000 evra. I tu ne misle da stanu. Naredna meta su Portugalac Bernardo Silva iz Mančester sitija i Brazilac Malkom iz Zenita.

Sergej Milinković-Savić zarađivaće u Al Hilalu 25.000.000 evra po sezoni, što će mu ukupno doneti 75.000.000 evra, pošto je potpisao trogodišnji ugovor, sa klubom iz Saudijske Arabije.

Nivo luksuza u Al-Hilalovom avionu je nečuvena. Sve je u zlatu i dijamantima. Snimak letelice koji je napravio Igalo, izazvao je veliku pažnju javnosti, posebno ljubitelja fudbala. U pitanju je avion Boing 474-400 i prema "Aeroaffaires" vredi 200 miliona evra.

Sadrži brojne spavaće sobe i trpezariju, više je kao da gledate obilazak kuće nego aviona! Postoji nekoliko salona sa raskošnim nameštajem za odmor fudbalera, čak i sam kokpit aviona je poseban i unikatan.

foto: Printscreen

Letelica koja je u vlasništvu princa Alvalida bin Talala, prvobitno je imala mesta za 400 putnika. Taj broj je prilično revidiran i smanjen, kako bi se omogućila prostrana unutrašnjost. Umesto sedišta, zlatni sto sa tapaciranim stolicama na sredini putničke kabine, za sastanke!

S obzirom na to da se ovakva putovanja nude kao rutina, pored ogromnih plata, uopšte ne iznenađuje što život na Bliskom istoku privlači brojne najbolje fudbalere sveta.

Kurir sport