Foto: Nenad Kostić, AP/Kirsty Wigglesworth

bilo je napeto

BAHAR BI DA IGRA SA NOLETOM! KAKO? KAD JE OD MENE IZGUBIO: Kakav je to meč odigrao trener Zvezde sa direktorom kluba?! Zna KURIR!

Fudbal

Marko Marin, tehnički direktor FK Crvena zvezda, otkrio je za Kurir da je tokom priprema odigrao veoma zanimljiv teniski meč s trenerom prvog tima Barakom Baharom.

foto: Starsport

Poznato je da je Izraelac veliki zaljubljenik u tenis i da obožava Novaka Đokovića. Međutim, u FK Crvena zvezda ima još nekoliko bivših asova koji vole beli sport.

- Igrali smo tenis na pripremama. Hteo je Barak da igra. Odlučili smo da igramo dubl. Vujadin Savić i ja s jedne strane, Barak Bahar i pomoćnik Gaj Sarfati s druge. Velika borba je bila, onako baš žestok tenis. Niko nije popuštao, ali mi smo na kraju dobili set sa 7:5 - otkrio je za Kurir Marko Marin.

foto: www.crvenazvezdafk.com

Na našu konstataciju da je Barak Bahar izrazio želju da odigra meč protiv Novaka Đokovića, Marin je šeretski i kroz smeh dobacio:

- Eeee... Pa ne može to tek tako. Veliki je Nole, najbolji na svetu. Moraće Bahar da prođe neke kvalifikacije. Red mora da se zna. Videlo se na pripremama ko je pobedio, ha-ha-ha...

Na promociji po dolasku u Crvenu zvezdu Barak Bahar otkrio je jednu zanimljivost, prilikom pregovora sa generalnim direktorom kluba Zvezdanom Terzićem i ostalim čelnicima crveno-belih.

- Rekao sam da ću doći ako mi organizuju teniski meč protiv Novaka Đokovića - nasmejao je sve prisutne tada Barak Bahar.

foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

I sam Novak Đoković bio je srećan što je Barak Bahar došao u Crvenu zvezdu. Njih dvojica se poznaju, a o poznanstvu je najbolji teniser današnjice pričao tokom Rolan Garosa.

- Niko iz Zvezde me nije kontaktirao. Šalu na stranu, želim mu dobrodošlicu, uspeh za srpski klupski fudbal, imamo predstavnika u Ligi šampiona, to je uzrok svega. Dobri rezultati u fudbalu. Zaslužili smo, drago mi je da je Zvezda u toj poziciji treći put u poslednjim godinama. Bahara nisam upoznao, imamo zajedničkog prijatelja koji mi je poslao sliku iz Tela Aviva. Već sam tada znao, iako nije bilo zvanično. Želim mu sve najbolje, njemu i ekipi, da prođu bar grupnu fazu - izjavio je Novak Đoković.

Kurir sport/A. Radonić