Foto: Damir Dervišagić, AP/Christophe Ena

zavodnik

OVO SU DEVOJKE KAPITENA BOGDANA BOGDANOVIĆA! Košarkaš ljubio glumicu, voleo Danilovićevu ćerku, pa otišao kod misice iz Amerike

Stars

Objavljen je spisak košarkaša koji će braniti boje Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu. Njih predvodi Bogdan Bogdanović, sportista koji osim sjajnih partija na parketu, izaziva pažnju javnosti i ljubavnim životom.

foto: @starsport

On važi za veoma atraktivnog momka i devojke ga vole.

Poslednja informacija koja se čula je da je u vezi sa američkom manekenkom i dizajnerkom Britani Netom, ali je nepoznato da li su i dalje zajedno. Ona je, inače, bila prva pratila na izboru za Mis države Nju Džersi.

Ona nije prva manekenka s kojom je kapiten košarkaške reprezentacije bio. Ljubio je i Anju Škuletić i ona mu je bila prva velika ljubav.

U vezi su bili godinu i po dana. Anja je u braku s manekena Dušanom Šušnjarom i imaju dete.

foto: Nebojša Mandić

Nekoliko meseci sportista se zabavljao sa glumicom Jovanom Stojiljković. Oni nisu mogli da opstanu zbog velike razdaljine. Bogdan je živeo u Americi, dok Jovana u Srbiji. Njih je upoznala Jovanina koleginica Jelisaveta Orašanin, koja je udata za Bogdanovog kolegu Miloša Teodosića. Jovana je danas u vezi s kolegom iz Hrvatske Goranom Bogdanom.

foto: Printskrin/Instagram

Velika Bogdanovićeva ljubav bila je i ćerka Predraga Saše Danilovića Olga Danilović. Košarkaš i teniserka su se zabavljali od 2018. do 2020. godine, a jedini put da su viđeni zajedno bila je svadba njene koleginice Jovane Jakšić.

Kurir.rs

Bonus video: