PUKLA TIKVA: Bogdanović ostavio glumicu!
Foto: Nebojša Mandić

Raskinuli Bogdan i Jovana Stojiljković

PUKLA TIKVA: Bogdanović ostavio glumicu!

Košarka -

Posle samo pola godine ljubavi, par rešio da se raziđe jer njihova veza nije imala budućnost zbog velike razdaljine

Bogdan Bogdanović i Jovana Stojiljković okončali su ljubavnu vezu koja je potrajala svega pola godine, saznaje Kurir.

foto: Promo

Srpski košarkaški reprezentativac i glumica pre dva meseca su stavili tačku na romansu zbog velike udaljenosti sa kojom nisu mogli da se izbore. Iako su planirali zajedničku budućnost, njihove želja su se izjalovile. Bogdan je krajem leta otišao da živi u Ameriku, gde igra za Sakramento Kingse, a Jovana je ostala u Srbiji, gde je nakon zapažene uloge forenzičarke Bojane Antić u seriji „Senke nad Balkanom“, nastavila sa poslovnim angažmanima.

- U početku su verovali da će im veza na daljinu uspeti, ali su brzo uvideli da tako nešto nije moguće. Prijatelji su Jovanu nagovarali da se preseli u Ameriku, a i sam Bogdan joj je tako nešto predlagao. Ipak, ona nije bila spremna da se odvoji od porodice, kao ni da okrene leđa karijeri koju je počela uspešno da gradi. Tada su uvideli da će im biti teško da održavaju vezu na daljinu, pa su na Bogdanov predlog raskinuli. Njihovom rastanku nisu prethodile svađe i teške reči, jednostavno su se dogovorili da je najbolje da prekinu vezu koja ne funkcioniše. Povremeno razmene poruke ili se čuju preko Vajbera, pa me zato ne bi začudilo ako budu odlučili da svojoj vezi daju još jednu šansu - kaže naš izvor blizak glumici.

foto: Promo

NAGRADA

KLIP JOJ DONEO SLAVU

Jovanina prva uloga bila je u filmu „Klip“ iz 2012, kada je bila u trećem razredu srednje škole. Igrala je tinejdžerku Tanju, koja je, kao i ostatak njenog društva, sklona porocima i problematičnom ponašanju. Film je naišao na ozbiljne kritike javnosti jer se u njemu prikazuju eksplicitne, necenzurisane scene seksa između tinejdžera.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s glumicom, ali ona se tokom jučerašnjeg dana nije odazivala na naše pozive.

Jovana je nedavno u jednom intervjuu izjavila da svoju karijeru za sada ne vidi u inostranstvu.

- Imam neki plan, ali iskreno, o Holivudu ne maštam. Volim glumu i važno mi je da se bavim ovim poslom, pa gde god. Smatram da eventualne ponude iz inostranstva dolaze spontano. Volim da igram drugačije uloge, da ne upadnem u šablon, u svakom slučaju, nešto inspirativno - kaže Jovana.

foto: Dragan Kadić

PROVODADŽIJA

JELISAVETA IH UPOZNALA

Bogdan i Jovana upoznali su se preko Jelisavete Orašanin, koja se u to vreme zabavljala sa Milošem Teodosićem. Kad je prvi put video Stojiljkovićevu u filmu „Panama“, Bogdanović je poželeo da je upoznao, pa je zamolio sadašnju suprugu svog kolege da mu pomogne u tome. Jelisaveta je ispunila Bogdanu želju i odvela ga na izvođenje predstave u kojoj igra Jovana, a ubrzo potom njih dvoje su počeli da se zabavljaju.

Kurir / IVAN ERCEGOVČEVIĆ

Foto: Nebojša Mandić, Promo, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: OVO SU DVA NAJVEĆA POJAČANJA PARTIZANA U ZIMSKOM PRELAZNOM ROKU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track