Foto: Nemanja Nikolić, Twitter/PopBase

OPASAN TREND VLADA

"OVO JE ZA ZATVOR" Marija Šerifović se razbesnela nakon što je poznata pevačica iz sve snage GAĐALA FANA MIKROFONOM (FOTO)

Pop kultura

Slavna pevačica Kardi Bi gađala je mikrofonom posetioca iz publike na koncertu u Las Vegasu, a nakon što se snimak munjevitom brzinom proširio društvenim mrežama, svoj komentar je imala i naša pevačica Marija Šerifović.

Iako je većina korisnika društvenih mreža oštro osudila način na koji je pevačica vratila fanu koji ju je polio pićem usred nastupa, bilo je i onih koji su ovu reakciju Kardi Bi podržali. Među njima se našla i Marija Šerifović.

foto: Printscreen Instagram

"Podržavam na maks. Čibe kući kod mame i tate, pa njih gađajte... Lično ja bih u prdekanu na 48 sati... Čisto malo da se zamisle o životu...", poručila je Marija.

Podsetimo, u poslednje vreme svetom, pa i kod nas, vlada trend gađanja izvođača iz publike tokom nastupa, a ovakve i sličen neprijatnosti doživeli su Drejk, Ava Maks, Pink, Hari Stajls i mnogi drugi.

Toga nisu bili pošteđeni ni srpski izvođači koji su na svojim nastupima doživeli slične neprijatnosti, a među njima su Senidah, Vojaž, Breskvica, Ema Radujko i Nući.

(Kurir.rs)

Bonus video: