SKANDAL NA KONCERTU POZNATE PEVAČICE: Fan je polio pićem, ona ga GAĐALA MIKROFONOM! Mreže se usijale od UZNEMIRUJUĆEG SNIMKA
Foto: Printscreen Twitter

ŽESTOKO MU UZVRATILA

SKANDAL NA KONCERTU POZNATE PEVAČICE: Fan je polio pićem, ona ga GAĐALA MIKROFONOM! Mreže se usijale od UZNEMIRUJUĆEG SNIMKA

Pop kultura -

Sinoćni nastup slavne pevačice Kardi Bi obeležio je indicent. Nakon što ju je fan polio pićem, ona ga je gađala mikrofonom. Video je objavljen na Tviter stranici PopBase i pokrenuo je brojne komentare. Samo dan ranije desilo se nešto slično na njenom koncertu u Las Vegasu. Povod je bio drugačiji, ali je rezultat bio isti.

Na snimku se vidi kako postelica koncerta poliva pevačicu iz publike, Kardi Bi ga je zatim sa bine gađala mikrofonom i pitaju se na Tviteru u kakvom stanju je taj muškarac.

Na Tviteru komentarišu da je krajnje vreme da ljudi prestanu da gađaju raznim predmetima i na razne načine poznate ličnosti. Ti komentari prednjače, mada su se mnogi složili da je gest Kardi Bi jednostavno bio previše, te su zabrinuti za to u kakvom je stanju muškarac.

Dan ranije Kardi Bi gađala je mikrofonom di-džeja u klubu Drai's Beach u Las Vegasu, nakon što je on prekinuo seriju njeih pesama. Pevačica je pre tog gesta izgovorila svoje ime, a ona je bacila mikrofon kao fudbalsku loptu i sišla sa scene. Obožavaoci su tog dana navodno na izuzetno viskoj temperaturi čekali da uđu na njen nastup, a ona sama tražila je od publike da je polije vodom žaleći se na vrućinu u klubu.

Kardi Bi, AMA
foto: Profimedia

"Di-džej je skratio više njenih pesama. Pobesnela je, kao što se može videti", komentariše se. A kako vi komentarišete ove snimke?

Neki podsećaju da se Kardi Bi ranije raspravljala sa fanovima na društvenim mrežama.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

06:39

JEDNOM MI JE NA KONCERT DOŠLO 10 LJUDI, PLAKALA SAM Edita otvorila dušu pred našom kamerom: Iz takve energije ne možeš da izađeš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track