"OVO JE ZA ZATVOR" Marija Šerifović se razbesnela nakon što je poznata pevačica iz sve snage GAĐALA FANA MIKROFONOM (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Twitter/PopBase

OPASAN TREND VLADA

"OVO JE ZA ZATVOR" Marija Šerifović se razbesnela nakon što je poznata pevačica iz sve snage GAĐALA FANA MIKROFONOM (FOTO)

Pop kultura -

Slavna pevačica Kardi Bi gađala je mikrofonom posetioca iz publike na koncertu u Las Vegasu, a nakon što se snimak munjevitom brzinom proširio društvenim mrežama, svoj komentar je imala i naša pevačica Marija Šerifović.

Iako je većina korisnika društvenih mreža oštro osudila način na koji je pevačica vratila fanu koji ju je polio pićem usred nastupa, bilo je i onih koji su ovu reakciju Kardi Bi podržali. Među njima se našla i Marija Šerifović.

Kardi Bi
foto: Printscreen Instagram

"Podržavam na maks. Čibe kući kod mame i tate, pa njih gađajte... Lično ja bih u prdekanu na 48 sati... Čisto malo da se zamisle o životu...", poručila je Marija.

Podsetimo, u poslednje vreme svetom, pa i kod nas, vlada trend gađanja izvođača iz publike tokom nastupa, a ovakve i sličen neprijatnosti doživeli su Drejk, Ava Maks, Pink, Hari Stajls i mnogi drugi.

Toga nisu bili pošteđeni ni srpski izvođači koji su na svojim nastupima doživeli slične neprijatnosti, a među njima su Senidah, Vojaž, Breskvica, Ema Radujko i Nući.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:11

Marija Šerifović na finalu Zvezda Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track