Foto: Grgo Jelavic / Pixel Media / Profimedia

FOTO

TREĆI NAJBOGATIJI ČOVEK NA KUGLI ZEMALJSKOJ LETUJE U DUBROVNIKU: Poveo svoju lepšu polovinu, a svi zure u njen OGROMAN DEKOLTE!

Pop kultura

Dubrovnik je oduvek važio za najelitnije hrvatsko letovalište, rame uz rame sa Hvarom, pa su ovaj grad posetile brojne poznate face. Ovih dana Stradunom je prošetao i Džef Bezos, treći najbogatiji čovek sveta, i to u društvu svoje lepše polovine - voditeljke Loren Sančez. Hrvatski mediji su s pažnjom pratili svaki korak slavnog para, a zanimljivo je da su nešto manje zapaženo prošli njihovi saputnici na krstarenju Mediteranom, iako su jednako popularni.

Loren i Džefu društvo su pravili glumac Orlando Blum i njegova supruga - pevačica Kejti Peri, kao i pevač Ašer, te uticajni američki influenser i voditelj Derek Balzberg. Ovo društvance slavnih i bogatih uživalo je u šetnji centrom Dubrovnika, a svi su bili vrlo opušteni, iako su paparaci pratili u stopu.

foto: Tonci Plazibat / imago stock&people / Profimedia

Kejti i Orlando su bili u belom od glave do pete, u pravim letnjim kombinacijama, a Ašer je izabrao šarenu košulju kratkih rukava, lagane letnje pantalone i moderne "ružne" papuče.

Bezos i Sančezova, svakako su privukli najviše pažnje, što nas ne čudi s obzirom da je atraktivna crnka rešila da istakne svoju zgodnu figuru. Ova 53-godišnjakinja ukrala je sve poglede u dugačkoj, pripijenoj zelenoj suknji dubokog struka i kratkom, crnom topu, pokazavši malo gole kože na stomaku, ali i raskošan dekolte.

foto: Grgo Jelavic / Pixel Media / Profimedia

Ova izrazito uska odevna kombinacija naglasila je Lorenin seksepil, u čemu atraktivna dama i te kako uživa i često insistira na zavodljivim izdanjima. Celu modnu priču upotpunila je japankama, zlatnim nakitom i velikim naočarima za sunce. Bezos se, pak, opredelio za prilično nenametljiv autfit - bele pantalone i tegetsivu majicu.

Inače, Bezos i ekipa smešteni su na njegovoj luksuznoj jahti vrednoj 500 miliona dolara, koja je usidrena zapadno od Dubrovnika u blizini Elafitskih ostrva. Pre Hrvatske posetili su Grčku i Italiju, a sa njima na jahti bila je i Demi Mur, ali nije poznato da li i ona trenutno boravi u našem komšiluku.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video: