POPELA SE NA STOLICU I U PRIPIJENOJ HALJINI ZAVODLJIVO SE UVIJALA: Čuvena glumica uhvaćena u DIVLJEM PROVODU u Grčkoj (VIDEO)
Foto: Profimedia

UŽIVA u grčkoj

POPELA SE NA STOLICU I U PRIPIJENOJ HALJINI ZAVODLJIVO SE UVIJALA: Čuvena glumica uhvaćena u DIVLJEM PROVODU u Grčkoj (VIDEO)

Pop kultura -

"Holivudska baka", kako su je nazvali grčki mediji, nekoliko dana ranije uočena je na obalama, gde je u zelenom kupaćem kostimu pokazala da je još uvek u formi.

Holivudska glumica Demi Mur trenutno odmara u Grčkoj, a mediji su snimili glumicu u ludom noćnom provodu.

Naime, pokazala je da i u sedmoj deceniji jednako može da se uživa kao i u mladosti. Na grčkom ostrvu Mikonos snimljena je kako se zabavlja i pleše na rođendanskoj zabavi prijateljice Veronike Pastr.

Na snimku se vidi kako u pripijenoj flurescentnoj haljini na stolici peva i pleše sa prijateljicama, dok je snimaju gosti ove rođendanske proslave.

Takođe, prošle godine posetila se Atinu zajedno sa svojom ćerkom Rumer Vilis. Tada su uočene kako posećuju dizajnerske radnje u glavnom gradu Grčke, a nedugo nakon toga otputovale su na Santorini.

"Holivudska baka", kako su je nazvali grčki mediji, nekoliko dana ranije uočena je na obalama, gde je u zelenom kupaćem kostimu pokazala da je još uvek u formi. Podsećamo, Demi Mur je krajem aprila ove godine postala baka, kada je njena ćerka rodila devojčicu.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

03:14

UZALUDNA POGIBIJA UKRAJINACA JE NEŠTO ŠTO AMERICI IDE U PRILOG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track