Foto: Pritnscreen/Instagram

JK POEZIJA NA NININ NAČIN! Turbofolk influenserka iz Hrvatske BEZ CENZURE recitovala pesmu Jelene Karleuše! Internet eksplodirao

Stars

Nina Skočak poznata je kao "turbofolk influenserka" iz Hrvatske, koja često tekstove folk pesama čita kao poeziju i time privlači veliku pažnju korisnika društvenih mreža.

Ona je sada izrecitovala novi hit Jelene Karleuše "Karlyb*tch" i internet je "eksplodirao". Nina nijedan deo teksta nije cenzurisala, a snimak recitacije oduševljeno je podelila i pop diva na svom Instagram storiju.

Završila dva fakulteta

Nina je po struci novinar, a do 24. godine je završila dva fakulteta i živela je u tri države.

Bila je stažista medijskog direktora u Evropskom parlamentu pod stipendijom Schuman, gde je radila medijske izveštaje i sažimala pravne dokumente iz Parlamenta.

- Ja trenutno radim za jedno nezavisno savetodavno telo Evropske komisije. Moja organizacija nije deo Komisije, nego samo pružamo naučni savet članovima Komisije. Ja konkretno radim u komunikacijama, znači vodim društvene mreže, u komunikaciji sam s novinarima i tako dalje. Ovo mi je prvi "pravi" posao nakon faksa i za sada sam čisto zadovoljna jer je u Briselu jako teško naći mesto za dobar početak karijere. Konkurencija je ovde veća nego bilo šta na šta smo mi navikli, pa se i na jedan oglas za posao zna javiti i po 500-600 ljudi - rekla je Nina u razgovoru za portal Ona.rs u martu 2023. godine.

kurir.rs/telegraf.rs

Bonus video: