Foto: Damir Dervišagić

borba

"MARIJINO STANJE JE OZBILJNO" Ženi Marka Bulata naprsla tri pršljena! Bolna ispovest pevača

Stars

Pevač Marko Bulat otvorio je dušu povodom narušenog zdravlja njegove supruge. On je ispričao da se Marija suočava sa teškim oboljenjem kičme zbog čega svakodnevno odlazi na bolne terapije, kao i da je on duboko zabrinut za majku svoje dvoje dece.

Supruga Marka Bulata godinama se bori sa teškom bolešću krvnih sudova, a sada je zabrinula čitavu javnost potresnom fotografijom na društvenim mrežama. Marija je, naime, objavila fotografiju na kojoj je ona u invalidskim kolicima, a u opisu se obratila suprugu dirljivim rečima.

foto: Printscreen/Instagram/marija_bulat

Kako bismo proverili stanje pevačeve supruge, kontaktirali smo Bulata, koji je istakao da je Marijino zdravlje veoma loše, kao i da ona već dugo prolazi kroz težak period.

- Fotografija u invalidskim kolicima je iz vremena kada je bila na magnetnoj rezonanci. Tada smo i saznali sa kakvim se problemom suočava. Ona prolazi kroz težak period koji dugo traje. Njeno zdravlje nije dobro, a na toj slici se odražava njeno stanje. Već sada u pola 10 je budim i idemo na terapiju - priča Bulat, pa dodaje:

foto: Dragana Udovičić

- Ona je od ranog jutra teško. Marija ima šesnaest diskus hernija, a pršljenovi su joj naprsli na tri mesta. Sve se to dešava zbog degenerativnih promena na kičmi. Ima skoliozu i kifozu. Sada ide na te struje i lasere da bi se njeno telo regenerisalo. Dve nedelje mora na terapiju, na obezboljavanje. Više je nego ozbiljno jer u ogromnim bolovima. Terapije na koje odlazi su jako mučne. Kada završi sa time videće se da li će morati na operaciju. O tome razmatra tim lekara koji pomno prati njenu situaciju. Mojoj ženi je sa 37 godina kičma potpuno propala. Situacija je mnogo nezgodna.

kurir.rs/informer

Bonus video: