Foto: Printscreen

ŠUŠKALO SE DA JE BIO SA OBE U ISTO VREME! Udružile se bivše devojke Darka Lazića, Marina ludovala na nastupu Barbare Bobak! HAOS!

Stars

Pevačica Barbara Bobak nastupala je na tradicionalnom Šabačkom vašaru, gde se pojavila i bivša verenica Darka Lazića.

Iako su obe imale veze sa Lazićem, nakon raskida, su se očigledno udružile. Naime, Marina se pojavila na Barbarinom nastupu gde je uživala sa prijateljicama i vreme đuskala i pevala uglas sa Bobakovom.

Inače, Marina se nakon raskida sa Darkom veoma retko pojavljuje u javnosti.

foto: Printscreen

Podsetimo, mnogo se spekulisalo da je Barbara počela romansu sa Lazićem još dok je on bio u vezi sa Marinom Gagić, sa kojom ima sina Alekseja.

„Ne, on je možda za novine bio sa Marinom, on je tako pričao, oni su se početkom godine razišli, ona je otišla i nisu uspeli da se dogovore kako će to da se javi medijima i bio je u fazonu: ‘Sve je okej, sve je super, sve je divno’ i onda je ona na svoju ruku rekla da oni nisu zajedno. Oni jako dugo vremena nisu živeli zajedno pre nego što smo se nas dvoje uopšte upoznali, a kamoli krenuli u vezu. Meni je moj drug Peđa koji je njegov kum, kad sam mu rekla da Darko i ja imamo neku komunikaciju, rekao: ‘Okej, ali pripazi, ne znam, nisam ga pitao da li je on sa tom svojom devojkom ili ne’. Pitala sam ga, rekao mi je: ‘Mi odavno nismo zajedno’ i to je to“, rekla je Barbara tada.

kurir.rs/blic

Bonus video: