Foto: Printscreen/Facebook, Shutterstock

"UDALA SE ZA VALJEVCA SVI SMO BILI ŠOKIRANI! RODITELJI JE FIZIČKI NAPALI" Smilja traži drugaricu iz Soluna, nisu se čule 30 godina

Društvo

Smilja rešila je da proba da pronađe svoju davnu izgubljenu prijateljicu sa kojom se nije čula skoro 30 godina putem Fejsbuk grupe "Grčka info.

Napisala je objavu u kojoj je navela da traži drugaricu sa kojom se nije čula od, sada već davne, 1995. godine. Uz papirić koji je dostavila, a na kom je bilo napisano ime i prezime drugarice, kao i gde je tada živela, Smilja se upustila u avanturu zvanu "Tražim drugaricu".

"Tražim drugaricu Asi (u originalnoj objavi stoji puno ime i prezime), izgubila sam kontakt 1995. godine, nema je na društvenim mrežama. Pošto je Solun u pitanju, gore je adresa gde je živela sa roditeljima i bratom. Unapred hvala", napisala je Smilja u svojoj objavi.

foto: Printscreen/Facebook

Ubrzo nakon što je postavila svoju objavu u grupi, dodala je i neke druge informacije koje je smatrala da su bitne.

"1995. godine je živela na ovoj adresi sa roditeljima i bratom. Pravo ime joj je Asimenija. Udala se za jednog Valjevca gde su joj roditelji bili šokirani, čak i ja. Roditelji su je čak i fizički napali a taj nesrećnik Valjevac nije reagovao. Ja sam ga kritikovala kako je mogao da je dovede u takvu situaciju. Od tada joj je zabranio kontakt sa mnom. Nije na društvenim mrežama. Volela bih da je pronađem. Pozdrav i sve najbolje", napisala je Smilja.

Članovi ove Fejsbuk grupe, poželeli su Smilji da pomognu, te su u komentarima navijali da do ponovnog susreta što pre dođe.

"Zajedno možemo sve, ajde da nađemo drugaricu!", "Pomogli smo mnogima, sigurna sam da možemo i vama", "Obavestite nas kada je nađete, podelite to sa nama" bili su komentari podrške.

Uz komentar jedne gospođe koja je Smilji rekla da joj se javi privatnom porukom, i uz komentar gospođe koja je podelila Fejsbuk profil žene sa istim imenom i prezimenom, još ne postoje informacije da li je Smilja zaista i našla Asimeniju.

Kurir.rs/Blic