Foto: Amy Katz / Zuma Press / Profimedia

NOVI KIKS

MEGAN MARKL JAVNO SE IZBLAMIRALA PRED KAMERAMA: Evo zašto je sada posle OVOG POTEZA svi prozivaju da je NEVIĐENI SNOB (VIDEO)

Pop kultura
> 16:14h

Megan Markl i princ Hari nastavljaju sa svojim javnim angažmanima, podržali su proteklog vikenda humanitarni događaj One805Live! u Santa Barbari, u organizaciji slavnog glumca Kevina Kostnera. Dobrotvorni skup organizovan je na njegovom imanju vrednom 26 miliona dolara. Jedni na društvenim mrežama kažu "bravo", a drugi veoma kritikuju novi potez američke glumice i njenog supruga. Izdvojio se tako i naročito "sporan" detalj.

Zabeleženo je kako je Megan Markl pogrešila kada je stala na binu. Organizatorka je prilazila njoj i Hariju, sa mikfronom u ruci. Vojvotkinja od Saseksa pomislila je da je na nju red da se obrati okupljenima, ali to nije bilo u planu. Ovakav kiks koji se može desiti svakom, oni koji kritikuju Megan Markl jedva su dočekali.

U organizaciji događaja čija je svrha bila svakako najvažnija, bilo je više propusta pa je u jednom momentu došlo da zabune da Hari treba da održi govor što je ignorisao. Princ je zatim predao jednu od nagradu, nakon što je Megan Markl predala to priznanje.

foto: Amy Katz / Zuma Press / Profimedia

Zabuna je bilo na događaju Kevina Kostnera, ali i dosta poznatih zvanica poput Opre Vinfri, Eleen Dedženeris i Porše de Rosi. U komentarima na društvenim mrežama, ispod objava sa događaja, neki komentarišu da Megan Markl i princ Hari konačno rade ono što vole ali tu su i oni koji poručuju da je američka glumica primer istinskog snoba koji jedva dočeka da se dočepa veće pozicije na društvenoj lestvici i da joj najvažnije da stalno bude u centru pažnje.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Similar

Podeljene komentare pokrenuo je i njen način odevanja pa jedni kažu da je blistala u kaputu Carolina Herera i ravnim Manolo Blahnik cipelama, dok drugi ističu da je taj sjaj papreno skup, i u prilog tome dodaju činjenicu da je Megan nosila i Cartier sat od 6.300 dolara.

(Kurir.rs/Blic žena)