TO JE BILA KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU? Zbog ove fotografije su Hari i Megan NAPUSTILI PALATU! Ovo im je bio NAJVEĆI ŠAMAR REALNOSTI
Foto: Profimedia

ZABOLELO IH JE

TO JE BILA KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU? Zbog ove fotografije su Hari i Megan NAPUSTILI PALATU! Ovo im je bio NAJVEĆI ŠAMAR REALNOSTI

Pop kultura -

Princ Hari i Megan Markl konačno su odlučili da prekinu s kraljevskom porodicom nakon što je Bakingemska palata objavila fotografiju naslednika.

Prema autoru Endruu Mortonu, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa bili su zatečeni kada je 2020. godine debitovala fotografija pokojne kraljice Elizabete II i njenih naslednika, sadašnjeg kralja Čarlsa, princa Vilijama i princa Džordža.

"Par je sumnjao da se cela institucija urotila protiv njih. Kako su oni to videli, dokazi su bili svuda oko njih. Neizgovoreni kodeks bio je jasan: budućnost monarhije bila je osigurana, sa ili bez Megan i Harija”, tvrdi Morton u svojoj biografiji "Megan: Holivudska princeza".

kraljica Elizabeta, princ Vilijam, kralj Čarls, princ Džordž
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dva dana nakon objave fotografije napustili palatu

Dva dana nakon objave fotografije, Hari i Megan otkrili su da zvanično napuštaju palatu.

"Nakon višemesečnog razmišljanja i internih rasprava, odlučili smo da napravimo prelaz ove godine i započnemo s oblikovanjem progresivne nove uloge unutar ove institucije. Nameravamo da se povučemo kao 'stariji' članovi kraljevske porodice i radimo na tome da postanemo finansijski nezavisni, dok nastavljamo u potpunosti da podržavamo Njeno veličanstvo kraljicu.

Megan Markl, princ Hari
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz vaše ohrabrenje, posebno tokom poslednjih nekoliko godina, osećamo se spremnima za ovo prilagođavanje", stoji u njihovoj izjavi koja je objavljena 8. januara 2020. godine. Par trenutno živi u Montesitu u Kaliforniji sa sinom Arčijem (4) i ćerkom Lilibet (2).

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track