Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Similar

prija joj samački život

PREZGODNA SOFIJA POSLE RAZVODA LEPŠA NEGO IKADA: Pametno obezbedila svoje MILIONE i za sve ostalo je BAŠ BRIGA! (FOTO)

Pop kultura

Nakon neočekivanog razvoda od koleginice Sofije Vergare (51), glumcu Džoiju Manganijeliju (46) je, čini se, sve napokon krenulo za rukom. Naime, Džo je dobio voditeljsku ulogu u nesvakidašnjem NBC-jevom rijaliti šou 'Deal or No Deal Island', piše CNN.

Podsetimo, Džoi je publici najpoznatiji iz filmova 'Magic Mike' te 'Liga pravde'. Osim toga, imao je nekoliko manjih uloga u raznim serijama.

Sada će Džoi voditi ponovo pokrenutu rijaliti seriju u kojoj učestvuju takmičari raznih profila. Takmičari na sve moguće načine nameću se za inicijalni kapital za pokretanje vlastitog posla.

- Trinaest igrača prevozi se na privatno ostrvo tajanstvenog bankara kako bi se takmičili za keš. Serija će kombinovati uzbudljive fizičke izazove te socijalne i moralne dileme - javlja CNN.

Dok se Džoi sprema za voditeljsku ulogu, njegova bivša supruga Sofija drži se glumačkih voda, ali i svog angažmana u žiriju emisije 'America's Got Talent'. U poslednjoj epizodi je zablistala u pripijenoj šljokičastoj haljini koja joj je istakla dekolte.

foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Kolumbijska glumca u nadolazećoj Netflixovoj seriji će oživeti Griseldu Blanko, svoju zemljakinju i voditeljku opasnog narkokartela.

foto: Profimedia

- Griselda Blanko projekt je oko kojeg je Sofija vrlo strastvena i zahvalni smo što su ona i njeni partneri u LatinWe odabrali nas da joj pomognemo ispričati tu priču. Sofija je briljantan talenat i njena strast u kombinaciji s fantastičnom pričom Daga i Ingrid, te neverovatnom reditelju Andrésu Baizu, znači da će to biti jedna vrlo uzbudljiva serija - rekao je Erik Njumen, jedan od producenata 'Griselde'.

(Kurir.rs/24sata.hr)