PROCURILI DETALJI PREDBRAČNOG UGOVORA SOFIJE VERGARE: Vešću o razvodu ŠOKIRALA, a sad je otkriveno šta će dobiti od BIVŠEG
Foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

DOBRO JE PROŠLA

PROCURILI DETALJI PREDBRAČNOG UGOVORA SOFIJE VERGARE: Vešću o razvodu ŠOKIRALA, a sad je otkriveno šta će dobiti od BIVŠEG

Pop kultura -

Glumica Sofija Vergara (51) nedavno je otkrila da se razvodi od dugogodišnjeg partnera - Džoa Manganijela (46). Par se venčao 2015 godine na Floridi, a istog dana su potpisali i predbračni ugovor kako bi zaštitili svoju imovinu. Sada su isplivali detalji iz njega.

U Vergarinim dokumentima, do kojih je došao Page Six, piše da "nakit, umetnička djela i drugi lični predmeti, kao i sva zarada koju je zaradila pre, tokom i posle datuma razvoda, pripada njoj".

Sofija Vergara
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zajednička imovina para biće podeljena u skladu s predbračnim ugovorom, a Manganijelo i Vergara su pristali da plate svoje advokatske troškove.

Podsetimo, Sofija i Džo su pre dve nedelje potvrdili glasine o razvodu.

- Doneli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života - glasila je zvanična izjava slavnog para, a kao razlog su naveli nepremostive razlike.

Kolumbijka je prvi put u bračne vode uplovila kada je imala samo 18 godina s prvim suprugom i srednjoškolskim dečkom Džoom Gonzalezom. Razišli su se dve godine kasnije, kada je Sofija počela da gradi karijeru u modelingu i glumi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:45

RAZVOD JE SMRT BEZ UMIRANJA: Danijela Dimitrovska iskreno o razvodu, životu i predrasudama lepih žena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track