Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

divno

JELENA ĐOKOVIĆ IZDOMINIRALA STAJLINGOM, KAO DA JE AMAL KLUNI: Dosadnu biznis kombinaciju digla na novi nivo, a sve zbog ovog! FOTO

Žena

Sinoć je u Beogradu održana dugo očekivana radionica o mudrosti traume na kojoj je iz svog bogatog, dugačkog iskustva govorio dr Gabor Mate, jedan od najpriznatijih svetskih stručnjaka kada je reč o prevazilaženju različitih trauma, ali i mudrosti odgoja.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Predavanje je održano u organizaciji Novak Đoković Fondacije, a moderator samog događaja bila je Jelena Đoković. Dok čekamo da se utisci slegnu i dragocene lekcije dr Matea sa ove radionice ne došu do šire javnosti, hajde da pogledamo šta je to Jelena obukla ovog puta.

Noletova supruga sklona je poslovnom stilu i upravo takva izdanja najčešće i nosi, posebno kada je reč o događajima ovog tipa.

Sinoć je izabrala elegantno, biznis izdanje, ali ga je razgalila neobičnim izborom boja, te nije bio suvoparan ni dosadan, kako to ponekad ovakvi autfiti mogu biti.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Đoković uskočila je u ženski komplet sačinjen od suknje pencil kroja i strukiranog sakoa, a ovaj set stiže u beloj boji i ima vrlo diskretne prugice. Ovaki kompleti su veoma moderni i zapravo su nešto ženstvenija verzija odela, a vrlo su praktični i isplativi s obzirom da mogu da se kombinuju na brojne načine.

Ipak, zvezda Jeleninog autfita bila je narandžasta korset-bluza koja je podigla ceo stajing, učinivši ga atraktivnijim i efektnijim. Ovaj komad inspirisan je korsetom, ali ima stroži kroj i više je u poslovnom maniru, a zamišljamo ga i uz farmerke - izgledao bi sjajno!

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sve je zaokružila klasičnim salonkama u boji kože, koje zaista vredi imati u cipelarniku jer se uklapaju uz baš sve, te diskretnim nakitom. Mnoge je podsetila na Amal Kluni, advokaticu i ženu Džordža Klunija koju proglašavaju ženom od stila zbog svojih kombinacija.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video: