METALIK SALONKE NA JELENI ĐOKOVIĆ OSVAJAJU VRHUNSKIM GLAMUROM: Ovaj detalj na njima je posebno neodoljiv, a tako je ŽENSTVEN FOTO
Foto: Marija Mladjen/ATAImages

STIL

METALIK SALONKE NA JELENI ĐOKOVIĆ OSVAJAJU VRHUNSKIM GLAMUROM: Ovaj detalj na njima je posebno neodoljiv, a tako je ŽENSTVEN FOTO

Žena -

Jelena Đoković se poslednjih nekoliko nedelja predstavila u više odličnih modnih idzanja. Čitava serija zanimljivo osmišljenih stajlinga može se videti na njenom Instagram profilu. U toj seriji izdvaja se i ono što je juče nosila u Podgorici, na premijeri filma dr Gabora Matea "Mudrost traume".

Odmah smo uočili fantastične metalik salonke na njoj (skrolujte). Cipele su u metalik tonu koji je jedan od najmoćnijih kolorita u modi. Dizajn obuće je u duhu vrhunske elegancije, sa dodatkom mašne kao romantičnim detaljem. I to je samo početak ove modne priče o Jeleni Đoković.

Gledajući ove cipele, iznova se podsetimo koliko je obuća moćan deo svakog stajlinga. Čarobne metalik salonke "tražile" su upravo ovakvu jednostavnu haljinu kakvu je nosila Jelena Đoković.

Reč je o modelu sa čamac izrezom, u beloj boji koja se savršeno slaže sa metalik tonovima. Jednostavnija frizura uklopila se sa samom prilikom, a odlično stlizovanu kosu vidimo i na ovom snimku iz podkasta “Podrška, NE perfekcija”.

Visoko podignuta punđa odnosno damska frizura koja se nosila pre više decenija, a koja predstavlja neodoljiv retro trend koji su stručnjaci za negu i lepotu kose uvrstili i u trendove za 2023. izgleda neodoljivo ženstveno i vodeća je ove sezone.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:09

Jelena Đoković trenira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track