Foto: Printscreen/Youtube/CNN, Kurir Televizija

KURIR TV

"BRUTALNI HAMAS TERORIŠE I SEČE GLAVE PO IZRAELU!" Miletić tvrdi: Kriju se po kibucima i ubijaju decu OVO JOŠ NIKO NIJE VIDEO

Planeta

Ivan Miletić, stručnjak za odbranu i bezbednost, gostovao je u emisiji Usijanje gde je govorio o sukobu Izraela i palestinskog Hamasa koje je ušlo u 4. dan.

Prema najnovijim indormacijama, do sada je na teritoriji Izraela stradalo više od 900 ljudi.

- Izraelske žrtve su prešle broj od 1.000, to je nagli skok. Zašto se to dešava? Kako izraelska vojska ide i zauzima delove svoje teritorije pod borbom, odnosno uništava ljude na svojoj teritoriji koji su se ubacili. Ustanovili su da su se ovi učvrstili u kibucima. Kako izraelska vojska preuzme koji kibuc, oni ustanove da su ti teroristi pobili svo stanovništvo, decu, muškarce, žene. Seku glave - rekao je Miletić i dodao:

- Danas su gomilu novinara odveli u jedan od kibuca i general koji je vodio tu brigadu razgovarao je sa novinarima i rekao da tako nešto nikada nije video. Zato i vidite te brojeve koji budu oko 500, pa onda idu na 600 do 700. Jer u tim kibucima živi oko 150 do 200 ljudi, to su suštinski mala sela. Kada dođe vojska tamo više nema nikog živog ili su kidnapovani i odveni ili samo nađu tela. Ovo je prešlo neku granicu koje su generacije u Izraelu videle i čule. Zato je toliki nivo brutalnosti Izraela.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video: