Foto: screenshot Twitter, screenshot TikTok

policija traga za napadačem

RADE, ZNAM DA SE JAKO PLAŠIŠ, ALI... Napad na pripadnika skopskog podzemlja najavljen na TikToku? UPUĆENA MU JEZIVA PORUKA (FOTO)

Severna Makedonija

Napad na pripadnika makedonskog podzemlja Radeta Trajkovskog Šteklija koji je upucan u Skoplju navodno je najavljen na društvenoj mreži TikTok pre nekoliko dana!

Snimak je sada izbrisan, međutim, makedonski mediji objavili su printskrin objave na kome se vidi i fotografija muškarca koji je navodno uputio preteću poruku Trajkovskom.

- Rade, znam da se jako plašiš, ali šta da se radi, život je to - navodi se na snimku koji je korisnik pod nazivom Gjakugjak objavio na društvenoj mreži TikTok.

foto: screenshot TikTok

Makedonski mediji navode da su letos na sličan način najavljeni i drugi napadi i likvidacije.

foto: Makedonska Policija

Za sada nepoznati mladić, podsetimo, ispalio je oko 15 sati hice na dvojicu posetilaca tržnog centra Ist gejt u Skoplju nakon čega je pobegao. Na snimcima se vidi mladić sa crnim kačketom koji iznenada prilazi pokretnim stepenicama i ispaljuje hice, a zatim beži.

Upucan je Rade Trajkovski (39) zvani Štekli dok je drugi povređeni muškarac njegov prijatelj koji je bio sa njim u fitnes centru.

Za napadačem traga makedonska policija.

(Kurir.rs/Netpress)