RADE TRAJKOVSKI UPUCAN U SKOPLJU: Izrešetan u tržnom centru, povezivan sa ubistvom mladog fudbalera, izručen iz Srbije (FOTO)
Foto: Makedonska Policija, Printscreen Twitter

novi detalji

RADE TRAJKOVSKI UPUCAN U SKOPLJU: Izrešetan u tržnom centru, povezivan sa ubistvom mladog fudbalera, izručen iz Srbije (FOTO)

Severna Makedonija -

Policija je objavila fotografiju napadača koji je u utorak popodne upucao dvojicu muškaraca u tržnom centru u Skoplju i pozvala građane da se jave ako ga prepoznaju.

Za sada nepoznati mladić, podsetimo, ispalio je oko 15 sati hice na dvojicu posetilaca tržnog centra Ist gejt u Skoplju nakon čega je pobegao. Na snimcima se vidi mladić sa crnim kačketom koji iznenada prilazi pokretnim stepenicama i ispaljuje hice, a zatim beži.

Skoplje, Makedonija
foto: Makedonska Policija

A1 navodi da je upucan Rade Trajkovski (39) zvani Štekli dok je drugi povređeni muškarac njegov prijatelj koji je bio sa njim u fitnes centru.

Skoplje, Makedonija
foto: Makedonska Policija

Štekli je lakše povređen dok je drugi muškarac navodno u kritičnom stanju nakon upucavanja u stomak i mora na operaciju.

Loklani mediji navode da je ovo drugi put da se puca na Šteklija.

Prvi put je pucano na njega 25. avgusta i to u podzemnim garažama u istom tržnom centru u Skoplju. Tada nije pogođen.

Trajkovski je 2017. godine pominjan u vezi sa ubistvom mladog fudbalera Martina Januševa. Pobegao u Srbiju odakle je 2021. godine izručen Severnoj Makedoniji.

Povezivan je i sa velikim slučajem nameštanja utakmica u italijanskom fudbalu.

(Kurir.rs/A1)

Bonus video:

00:40

NAKON BOJOVIĆA, PUŠTA SE I NJEGOV POBRATIM KOJI JE KAO MALOLETNIK OSUĐEN NA SMRT! Stručnjaci obelodanjuju: Uzburkava se podzemlje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track