RADE, ZNAM DA SE JAKO PLAŠIŠ, ALI... Napad na pripadnika skopskog podzemlja najavljen na TikToku? UPUĆENA MU JEZIVA PORUKA (FOTO)
Foto: screenshot Twitter, screenshot TikTok

policija traga za napadačem

RADE, ZNAM DA SE JAKO PLAŠIŠ, ALI... Napad na pripadnika skopskog podzemlja najavljen na TikToku? UPUĆENA MU JEZIVA PORUKA (FOTO)

Severna Makedonija -

Napad na pripadnika makedonskog podzemlja Radeta Trajkovskog Šteklija koji je upucan u Skoplju navodno je najavljen na društvenoj mreži TikTok pre nekoliko dana!

Snimak je sada izbrisan, međutim, makedonski mediji objavili su printskrin objave na kome se vidi i fotografija muškarca koji je navodno uputio preteću poruku Trajkovskom.

- Rade, znam da se jako plašiš, ali šta da se radi, život je to - navodi se na snimku koji je korisnik pod nazivom Gjakugjak objavio na društvenoj mreži TikTok.

Skoplje
foto: screenshot TikTok

Makedonski mediji navode da su letos na sličan način najavljeni i drugi napadi i likvidacije.

Skoplje, Makedonija, Rade Trajkovski
foto: Makedonska Policija

Za sada nepoznati mladić, podsetimo, ispalio je oko 15 sati hice na dvojicu posetilaca tržnog centra Ist gejt u Skoplju nakon čega je pobegao. Na snimcima se vidi mladić sa crnim kačketom koji iznenada prilazi pokretnim stepenicama i ispaljuje hice, a zatim beži.

Upucan je Rade Trajkovski (39) zvani Štekli dok je drugi povređeni muškarac njegov prijatelj koji je bio sa njim u fitnes centru.

Za napadačem traga makedonska policija.

(Kurir.rs/Netpress)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track