Foto: Facebook

SAMO NEK JE VESELO

SRBI OPLELI KOLCE NASRED SAJMA KNJIGA Hit snimak izazvao RAT NA MREŽAMA: "Sve ste upropastili i OBESMISLILI" (VIDEO, ANKETA)

Kultura
> 16:00h

Sajam knjiga, pod sloganom "Živele knjige", održava se još samo danas u Beogradu. Ipak, snimak kako posetioci na njemu igraju kolo postao je hit na društvenim mrežama.

Jedan Milan nije odoleo da juče zabeležili ovaj trenutak, a komentari nisu ni malo blagonakloni. Ljudi su počeli danas masovno da ga objavljuju i na Tviteru. "Bukvalno svega što se uhvate uspeju da upropaste i obesmisle", samo je jedan od komentara, a među prvima je reagovao književnik Dejan Stojiljković, koji kaže da ova slika nije novost za nekog ko svake godine ide na Sajam.

foto: Laguna

"Nama koji smo redovni na sajmu godinama ovo nije neko veliko iznenađenje. Kao ni Šešelj, ni ravnozemljaši, Kije Kockar, raspopi-pesnici, Vendi spisateljica, ... Ali sušina je da se ovakve stvari događaju na marginama sajma. Dok su centralni događaji vezani za pisce i izdavače i čitaoce. Sad, kapiram naše medije i moć senzacije", poručio je pisac.

Kurir.rs