SRBI OPLELI KOLCE NASRED SAJMA KNJIGA Hit snimak izazvao RAT NA MREŽAMA: "Sve ste upropastili i OBESMISLILI" (VIDEO, ANKETA)
Foto: Facebook

SAMO NEK JE VESELO

SRBI OPLELI KOLCE NASRED SAJMA KNJIGA Hit snimak izazvao RAT NA MREŽAMA: "Sve ste upropastili i OBESMISLILI" (VIDEO, ANKETA)

Kultura -

Sajam knjiga, pod sloganom "Živele knjige", održava se još samo danas u Beogradu. Ipak, snimak kako posetioci na njemu igraju kolo postao je hit na društvenim mrežama.

Da su se izuli mogli su unucima pričati da su bosi igrali kolce na Sajmu knjiga.

Posted by Milan Charlie on Saturday, 28 October 2023

Jedan Milan nije odoleo da juče zabeležili ovaj trenutak, a komentari nisu ni malo blagonakloni. Ljudi su počeli danas masovno da ga objavljuju i na Tviteru. "Bukvalno svega što se uhvate uspeju da upropaste i obesmisle", samo je jedan od komentara, a među prvima je reagovao književnik Dejan Stojiljković, koji kaže da ova slika nije novost za nekog ko svake godine ide na Sajam.

Sajam Knjiga, Dejan Stojiljković
foto: Laguna

"Nama koji smo redovni na sajmu godinama ovo nije neko veliko iznenađenje. Kao ni Šešelj, ni ravnozemljaši, Kije Kockar, raspopi-pesnici, Vendi spisateljica, ... Ali sušina je da se ovakve stvari događaju na marginama sajma. Dok su centralni događaji vezani za pisce i izdavače i čitaoce. Sad, kapiram naše medije i moć senzacije", poručio je pisac.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track