Foto: Instagram

Zavodnik

BUGARSKI KAZANOVA! KO JE NOVAKOV RIVAL U FINALU: Grigor je šetao mnoge lepotice poput Maše, Nikol Šerziger i ruske milijarderke

Tenis

Novak Đoković će se od 15 časova u "Bersiju" boriti za sedmu titulu na mastersu u Parizu.

Njegov rival je Bugarin Grigor Dimitrov.

Bratko Griša i Nole su veliki prijatelji, što su još jednom potvrdili i pred finale.

Dimitrovu poslednjih godina ne cvetaju ruže na terenu, poslednju titulu je osvojio 2017. godine, ali mu zato van terena nema ravna kada su lepotice u pitanju.

Duga je lista poznatih dama sa kojima je Grigor bio u vezi.

Prva koja je pala na njegov šarm bila je Serena Vilijams. Njih dvoje su se zabavljali 2012. godine. No, ta veza nije bila duga.

foto: profimedia

Već sledeće 2013. godine Dimitrov je osvojio srce tada najpoželjnije teniserke Marije Šarapove. Maša i Griša su se prvi put u javnosti pojavili 2013. godine na mastersu u Madridu, a raskinuli tokom Vimbldona 2015. godine.

Grigor nije dugo bio miran. Iste godine je ušao u vezu sa Nikol Šerzinger. Popularnu pevačicu je bugarski teniser prvi put predstavio javnosti u januaru 2016. godine. Posle skoro četiri godine, raskinuli su krajem 2019. godine.

Lolita Osmanova je te 2020. godine ušla u život Dimitrova. Lolita je ćerka ruskog oligarha, multimilijardera Eldara Osmanova. Lolitu javnost pamti po svadbi koja je koštala vrtoglavih 13.000.000 dolara, a taj njen brak sa milijarderom Gasparom Avdoljanom propao je veoma brzo, jer je porodična firme Ruskinje ostala dužna firmi njenog tadašnjeg supruga.

Kurir sport

Bonus video: