Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

EVO ŠUŠKE

KRV NIJE VODA! Uzima pare kao Darko, Lazićevog brata kite evrima na slavi, Draganu lepe novčanice od po 200 evra na čelo

Stars

Šta god Darko Lazić da uradi ili kaže, to kao bomba odjekne u javnosti, dok to nije slučaj s njegovim rođenim bratom Draganom Lazićem.

Obojica se bave pevanjem, ali Lazićev mlađi brat beži od javnosti kao đavo od krsta. Zato privatno i te kako radi.

foto: Zorana Jevtić, Vladimir Šporčić

On je jedan od angažovanijih pevača, naročito u svom kraju, u Šapcu i okolnim mestima. U prilog tome svedoče fotografije koje su nastale na slavi na kojoj je on u sredu uveče uveseljavao goste. Čim se latio mikrofona, Laziću su lepili evriće na čelo. Dragan se retko kada pojavljuje na događajima, ali zato se s bratom odlično slaže.

foto: Zorana Jevtić, Printscreen

Jednom prilikom je i sam objasnio zbog čega ne želi javno da se eksponira: - Ne sviđa mi se kako danas kod nas izgleda ono što se zove šou-biznisom. Mislim da meni to ne treba. Radim sa svojim bendom, imam oko 80 zakazanih nastupa u toku godine i meni je to dovoljno - rekao je jednom prilikom Dragan. Mnogi kažu da Dragan i glasom i likom dosta podseća na starijeg brata. Darko ga je svojevremeno pozvao i da mu bude gost na koncertu u Sava centru.

Dragan Lazić

Kurir.rs