Foto: EPA / Chris Kleponis / POOL

tvrdi da nije učestvovao u tome

TRAMP IZNEO PRLJAVE DETALJE SVOG BIZARNOG ISKUSTVA SA PROSTITUTKAMA Evo kako je Melanija regovala na SKANDAL NAD SKANDALIMA (FOTO)

Pop kultura

Bivši predsednik Amerike Donald Tramp prokomentarisao je svoje kontroverzno iskustvo sa prostitukama. Tokom kampanje u AjovI, u subotu uveče, osvrnuo se na takve natpise. Pomenuo je i suprugu Melaniju Tramp. I sudeći po njegovim rečima, ona ga podržava?

To iskustvo tiče se zlatnog tuša koje je Donald Tramp navodno posmatrao ranije, a i ove godine.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prema tajnim dokumentima, Donald Tramp je u jednom hotelu u Rusiji 2013. posmatrao prostituke tokom "zlatnog tuša", odnosno kako uriniraju na krevetu na kojem su jednom prespavali i bivši predsednik i bivša prva dama Amerike Barak i Mišel Obama.

Tramp je 2017. negirao da se tako nešto desilo, a kako je ponovo počelo da se priča o tome, ali i o navodnom sličnom skandalu koji se dogodio ranije ove godine, on je još jednom rekao da afera nije istinita, a ovaj put upleo je u sve Melaniju Tramp.

foto: AP Susan Walsh

Poručio je da je nemoguće da se takav skandal desio jer on pati od mizofobija odnosno germafobije, koja predstavlja iracionalni strah od bakterija i zaraze. Naglasio je da mu supruga Melanija Tramp u potpunosti veruje, piše TMZ.

foto: Profimedia

Melanija Tramp drži se po strani u jeku sudskog procesa za prevaru za šta se tereti Tramp, ali ga podržava, rekao je izvor. Njena odluka je da ima takvu ulogu, a videćemo da li će se to promeniti u nastavku njegove kampanje za predsedničke izbore u Americi 2024. godine.

foto: Profimedia / Mega

Nego, možda je Tram bio ironičan kada je rekao zašto je nemoguće da je skandal istinit, ali zar nije logičnije da je samo poručio: oženjen sam, volim svoju suprugu...?

Melanija i Donald Tramp u braku su od 2005. i imaju sina Barona Trampa. On iza sebe ima dva braka i još četvoro dece.

(Kurir.rs/Blic žena)