Foto: SPP Sport Press Photo. / Alamy / Alamy / Profimedia

nije mu prijatno

"IZDAO SI NAS ZA ŠVABE, KRENI KAO LAZAR" Srbin se POHVALIO igranjem za Nemačku, pa se našao na meti BRUTALNIH UDARA!

Fudbal

Fudbaler Bajerna Aleksandar Pavlović pohvalio se igranjem za mladu reprezentaciju Nemačke, ali su ga srpski navijači dočekali porukama različitog sadržaja.

foto: Frank Hoermann/SVEN SIMON / imago sportfotodienst / Profimedia

Aleksandar Pavlović napisao je na instagramu uz fotografiju, na engleskom jeziku:

- Prva utakmica za Nemačku!

A, onda su redom počeli da se redaju komentari:

- Izdao si nas za Švabe!

- Čeka te Srbija, brate.

- Znaš valjda koje ti je ime dao otac... Kreni kao Lazar pravim koracima.. Pa ćeš biti heroj, a ne suvišna brojka... Sve najbolje tebi u nastavku karijere.

Kroz sličnog toplog zeca nedavno je na društvenim mrežama prošao još jedan momak srpskih korena koji je umesto Srbije izabrao državu u kojoj je rođen. Filip Ugrinić nedavno je debitovao za Švajcarsku, upisavši dve utakmice za reprezentaciju. Ni njega navijači nisu štedeli u komentarima.

Aleksandar Pavlović bio je interesantan ljudima iz FSS, ali je posle izjave selektora Dragana Stojkovića Piksija nedavno, da ne može sa 18 godina tek tako u A reprezentaciju, mladić iz Bajerna odlučio da prihvati poziv Nemačke.

Ranko Stojić, fudbalski radnik, reagovao je nedavno za Kurir i istakao da je svaki fudbaler srpskog porekla rođen u inostranstvu itekako bitan za naš nacionalni tim. I da zbog toga treba paziti šta se priča i biti odmeren u izjavama.

Kurir sport