Foto: Printscreen

LIGA ŠAMPIONA

"TEŠKO JE PRIČATI..." Ivanić BRUTALNO ISKREN posle poraza: Moramo da se pogledamo u oči - ovo je neuspeh!

Fudbal

Izveštač Kurira iz Berna - Aleksandar Radonić

Fudbaler Crvene zvezde, Mirko Ivanić, govorio je oporazu od Jang Bojsa.

Crveno-beli su ostali bez šanse da dočekaju proleće u Evropi, pošto su u Bernu izgubili rezultatom 2:0.

- Baš je teško pričati, imali smo nekoliko šansu i u prvih deset minuta. Kad ne realizuješ prilike i primiš gol onda je baš teško. Šteta. Iz nekog razloga, verovatno, nismo zaslužili da postignemo gol i zabeležimo bolji rezultat, osvojimo barem bod - rekao je Ivanić i dodao:

- Igrali smo dobro, momci su dali sve od sebe, zato mi je posebno žao… Odlično smo se pripremili za utakmicu, što se videlo i na početku, tri šanse za sedam minuta potvrdile su kvalitet ekipe. Nažalost, nismo ih iskoristili, brzo smo primili gol. Nismo očekivali, moramo da preuzmemo odgovornost.

Posle dve propuštene šanse, Zvezda je primila gol u ranoj fazi utakmice.

- Ostalo je još 80 minuta, nema opravdanja. Nastavili smo dobro da igramo, nažalost, brzo kapitulirali i drugi put, posle je bilo sve teže.

Crveno-beli neće moći da dođu do trećeg mesta i nokaut faze Lige Evrope.

- Naravno da je neuspeh ispadanje, cilj je bio treće mesto i prolazak u narednu fazu. Moramo da se pogledamo u oči i vidimo zašto. Bez obzira što smo u Ligi šampiona dobro igrali, imali veliki broj šansi u pet utakmica, ostaje činjenica da smo postigli neuspeh.

Zbog povrede je Ivanić morao da napusti teren u 58. minutu.

- Videćemo o čemu je reč, posle pregleda na magnetnoj rezonanci. Nadam se da nije ozbiljan problem, iskrenuo sam malo nogu, šepam.

Kurir sport

Bonus video: