Foto: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia

JAVNO JE POKAZUJE

SOFIJU VERGARU ZAMENIO ZANOSNOM PLAVUŠOM: Mlađa je od glumice 18 godina, ali svi kažu da joj NIJE DOSTOJNA ZAMENA (FOTO)

Pop kultura

Glumac Džo Manganijelo (46) podneo je ovog leta zahtev za razvod od glumice Sofije Vergare (51). U braku su bili od 2015. godine, a njihov razlaz mnoge je šokirao jer su često jedno drugom iskazivali ljubav javno. Čini se kako Džo nije dugo patio nakon razvoda braka.

foto: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia

Nakon što je nedavno viđen kako izlazi iz teretane, a društvo mu je pravila američka glumica i voditeljka Kejtlin O'Konor (33), krenula su nagađanja kako je naočita plavuša kriva što je došlo do razvoda. Kejtlin je 18 godina mlađa od Džoove bivše supruge Sofije, a sada se na crvenom tepihu pojavio s njom i potvrdio nagađanja - ima novu devojku.

Par je u više navrata uhvaćen zajedno, ali mislilo se kako su samo bliski prijatelji. Pre nekoliko dana bili su zajedno na utakmici i spremno pozirali fotoreporterima.

foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

S obzirom na to da su znali da će se Džoovo druženje s plavušom povezivati s razvodom od Vergare, bliski prijatelji počeli su u javnosti da govore kako su se Džo i voditeljka upoznali tek u avgustu, nakon što je zahtev za razvod već predat.

foto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kolumbijka Sofija Vergara je početkom jula proslavila 51. rođendan i mnogima je bilo sumnjivo što joj je tadašnji suprug čestitao vrlo "hladnom" i prijateljskom porukom. Do razvoda je došlo, kako su naveli u dokumentima, zbog "nepremostive razlike".

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S)

Bonus video: