Foto: Printscreen

NA BRUNEJSKI NAČIN

VENČANJE KOJE SE SLAVI U ZLATU ČAK 10 DANA Ženi se najpoželjniji princ, a mlada sa Balkana nosi luksuznu venčanicu DA SE SMRZNEŠ

Pop kultura

Lepotica hrvatskih korena Aniša Isa Kalebić udala se za jednog od najpoželjnijih neženja Azije, brunejskog princa Abdula Matina.

Veridba se održala u novembru prošle godine, a raskošna ceremonija venčanja započela je 7. januara te će trajati devet dana. Uključivaće kraljevsku ceremoniju puderisanja, islamsku ceremoniju u džamiji Omar Ali Saifuddien i kraljevsku paradu oko glavnog grada Bandar Seri Begavana.

Aniša se povukla s društvenih mreža otkako se verila za princa, no sada su na Instagramu osvanule njene fotografije na kojima pozira u elegantnom svadbenom izdanju koje je krojeno po narudžbi, a korištena je tradicionalna brunejska tkanina.

Fotografije su izazvale brojne reakcije među pratiocima, a većina je pohvalila njen izgled te su joj poručili da izgleda senzacionalno i da je prelepa.

Navodno je nju i princa zbližila ljubav prema sportu, a princ je i dugogodišnji prijatelj Anišinog brata Danijala Dina Isa-Kalebića. Kako smo već ranije pisali, na venčanju se očekuje neverovatnih 4.000 zvanica među kojima će biti i gosti iz Hrvatske, a šuška se da na svadbu stižu i princ Vilijam i Kejt Midlton.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/T.B.)

Bonus video: