Foto: Petar Aleksić, Kurir

emotivno

PODRŠKA PORODICE POSLE TEŠKIH TRENUTAKA: Draganu do scene u Tuzli doveo sin Marko

Stars

Koncert Dragane Mirković u Tuzli, kojim je zvanično otpočela turneju "Do poslednjeg daha" bio je emotivan od prvog do poslednjeg trenutka.

foto: Dejan Milićević

I dok je regionalna muzička zvezda sa bine delila ljubav, radost, ali i suze sa publikom, ono što mnogi nisu videli bili su najemotivniji trenuci koji su se dešavali iza scene.

foto: Goran Jovanović

Porodica folk zvezde poslednjih nedelja prošla je težak period zbog smrti Tonijeve majke Marte, tako da je prvi koncert posle gubitka imao poseban emotivan značaj za njih.

foto: Goran Jovanović

Koliko su povezani u svakom trenutku pokazalo se još jednom kada je Dragani najveću podršku dao sin Marko koji je doputovao da bi bio uz majku, pa ju je i dopratio do scene.

- Dobro veče i dobro došli na moj prvi koncert posle teškog perioda u mom životu. Bog je očigledno želeo da turneju počnem iz Tuzle, i ne znam zašto je tako ali kada vas vidim znam da sam tu gde treba da budem. Bilo je dosta plakanja, ali obećavam vam, nema više suza, vreme je za pesmu - rekla je Dragana koju je publika dočekala ovacijama, a ona im uzvratila još jednim druženjem za nezaborav.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video: