Foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić

podelila svoje teško iskustvo

PORED SEVERINE, I SINDI JE IZGUBILA BITKU ZA STARATELJSTVO! Prošla je kroz agoniju, a ovako je pričala o bolnoj temi

Stars
> 20:14h

Pevačica Severina izgubila je pravnu bitku vođenu za starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Kako su preneli hrvatski mediji, Vrhovni sud je doneo presudu da je starateljstvo nad njihovim maloletnim sinom Aleksandrom, u potpunosti vraća ocu deteta.

foto: Printscreen/Instagram

Severina prolazi kroz bolan period, a kroz ovakvu situciju prošla je i njena koleginica nekadašnjia članica grupe "Models" i bivša učesnica rijalitija "Veliki brat", Ivana Stamenković Sindi.

Ivana Stamenković Sindi je podelila svoje iskustvo o borbi za svoje dete.

- To je jednostavno situacija koju ne možete da prevaziđete, ne možete da se odreknete svog deteta i niko ne može da vas uteši u tom momentu. To su zaista teške stvari koje mogu da razumeju samo žene kojima se to desi, niko drugi - započela je Sindi, pa nastavila:

foto: Printscreen

- Meni je oduzeto starateljstvo nad detetom kada je ćerka imala četiri i po godine i to je bio težak period u mom životu, ali sada je iza mene jer je Petra velika devojčica koja danas ima trinaest godina. Nas dve imamo fenomenalan odnos, ali u tom trenutku odvojiti majku od deteta je zaista bilo tragično. To je ružan deo mog života koga više ne želim ni da se sećam.

Posle teškog perioda i veoma burnog razvoda Stamenkovićeva ne krije da njena bitka i dalje traje, ali, kako navodi, najgore je prošlo.

- Ja sam se u to vreme najviše plašila da to sve ne ostavi neke psihičke posledice na dete jer je ona bila baš vezana za mene. Zato sam joj u to vreme govorila da mama ima mnogo posla i da zbog toga mora da bude više kod oca. Ona to nije prihvatala sa osmehom i sa lakoćom, ali smo nekako pregurale to - prisetila se Sindi.

foto: Printscreen/Instagram

- Žao mi je što je u poslednje vreme to postala normalna stvar, mada sam ja bila jedna od prvih na javnoj sceni kojoj se to desilo. Tuga me uhvati kada razmišljam o tome. Mnoge majke uopšte nemaju mogućnost da vide decu pa dođe do otuđenja deteta od majke, a to je tragično. Ja sam imala tu sreću da sam je redovno viđala i da smo bile povezane, baš sam joj bila posvećena tako da do toga nije došlo. Na žalost postoje ti tragični slučajevi kada oni žele da otuđe majku od deteta - zaključila je ona za "Grand".

Kurir.rs/Blic/Grand/K.M.

Bonus video: