Foto: www.crvenazvezdafk.com

superliga

CRVENA ZVEZDA OTVARA KAPIJE MARAKANE: Klub časti navijače pred početak sezone! Besplatno na Voždovac!

Fudbal

FK Crvena zvezda obaveštava sve navijače da će kapije stadiona “Rajko Mitić” biti otvorene na prolećnoj premijeri, kada će se crveno-beli sastati sa ekipom Voždovca u subotu, 10. februara od 16.30 časova.

foto: www.crvenazvezdafk.com

Zvezdaši su se uželeli fudbala na Marakani, a upravo iz tog razloga, klub je odlučio da obraduje sve one kojima su crveno-bele boje u srcu. Besplatan ulaz na utakmici protiv ekipe iz Zaplanjske je prava prilika da nakon duge pauze navijači pruže podršku fudbalerima Zvezde, ali i požele dobrodošlicu šefu stručnog štaba - Vladanu Milojeviću.

Za utakmicu koja je na programu u subotu od 16.30 časova najavljen je spektakl na tribinama, a dolazak svakog navijača je od izuzetne važnosti. Prvotimci Crvene zvezde nastavljaju borbu za sedmu uzastopnu titulu i četvrtu duplu krunu u nizu, a kao i uvek ispunjene tribine Marakane će biti njihov vetar u leđa.

Iz kluba napominju da će kapije stadiona “Rajko Mitić” biti otvorene na duelu protiv Voždovca, s obzirom na to da je prvi meč nakon 79. rođendana kluba, 172. večiti derbi koji je zakazan za 9. mart i tada ulaz neće biti besplatan.

Kurir sport