Foto: Profimedia

PRESLATKA JE

ROBERT DE NIRO POZIRAO S ĆERKICOM KOJA IMA 10 MESECI I SVI SU SE ISTOPILI OD PRIZORA: "Svi je obožavamo, moji unuci je zovu TETA"

Pop kultura

Slavni glumac Robert De Niro (80), koji je nedavno dobio još jedno dete, na oduševljenje svih svojih poklonika sada je pozirao s 10-mesečnom ćerkom Džijom.

Na novoj fotografiji koju je dobio Page Six, filmska legenda mazi bebu u svom krilu i nežno prislanja obraz na njenu malenu glavu.

- Preslatka je - izjavio je De Niro u intervjuu za People, objavljenom prošle srede, te se nasmejao neobičnoj dinamici unutar svoje porodice nakon što je u 79. godini dočekao svoje sedmo dete.

foto: Printscreen/CBS

- Sva deca su jako oduševljena njome. Čak i unuci. Ona je njihova teta, a oni će uskoro postati tinejdžeri - prepričao je De Niro.

Osim Džie, koju je dočekao u proleće 2023. s devojkom Tifani Čen, De Niro je otac Drina (56), Rafaela (47), blizanaca Džulijana i Arona (28), Eliota (25) i Helen (12).

Ima četvoro unučadi, uključujući Drininog sina, Leandra, koji je tragično preminuo od slučajnog predoziranja prošle godine u 19. godini. Prošlog meseca, dobitnik Oskara bio je emotivan dok je govorio o svojem najmlađem detetu.

- Sve čime sam opsednut ili zbog čega sam zabrinut jednostavno nestane kad je pogledam - objasnio je i dodao kako je to "čudesan osećaj". Takođe je dao uvid u svoj porodični život s 45-godišnjom suprugom i bebom Džijom.

Dok je govorio o svom dobu, objasnio je da je odustao od "teških poslova i dizanja teških stvari", te dodao kako "podržava svoju devojku, ali ona obavlja podosta poslova". Podsetimo, De Niro i Čen su zajedno od 2021. godine, a upoznali su se na setu njegovog filma “The Intern” iz 2015.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video: