ROBERT DE NIRO DOBIO SEDMO DETE: Glumac na pragu DEVETE DECENIJE ponovo postao otac, a evo kako je saopštio LEPE VESTI
Foto: Profimedia

SVAKA ČAST

ROBERT DE NIRO DOBIO SEDMO DETE: Glumac na pragu DEVETE DECENIJE ponovo postao otac, a evo kako je saopštio LEPE VESTI

Pop kultura -

Holivudska legenda, višestruko nagrađivani glumac, Robert De Niro, dobio je sedmo dete na pragu devete decenije, a majka je zasad, nepoznata.

Holivudski glumac Robert De Niro postao je otac sedmog deteta, u 79. godini, prenosi "Page Six".

Robert de Niro, Grejs Hajtauer
foto: Profimedia

Portparol slavnog holivudskog glumca nije otkrio ime i pol deteta. Način na koji se saznalo da je dobitnik brojnih nagrada dobio dete, bio je taj što je u intervjuu ispravio novinara, te mu je na konstataciju da je otac šestoro dece, rekao da je "upravo dobio dete".

De Niro, tom prilikom, nije otkrio identitet majke mališana - iako je njegova devojka Tifani Čen prošetala stomačić prošlog meseca. Dobitnik Oskara je prvi put povezan sa instruktorom borilačkih veština iz Njujorka 2021. godine, a dvojac je zajedno proslavio njegov 78. rođendan u Francuskoj. Prvi put je postao tata 1971. godine kada su on i Dajana Abot dobili ćerku Drenu, koja sada ima 51 godinu.

Robert de Niro
foto: Profimedia

Oni su, takođe, roditelji sina Rafaela. Pored toga, De Niro ima sinove blizance Arona i Džulijana sa bivšom Tuki Smit, kao i sina Eliota i ćerku Helen sa bivšom ženom Grejs Hajtauer. On i Hajtauer su se razveli 2018. nakon više od dve decenije braka.

(Kurir.rs/ Page Six)

Bonus video:

00:50

Glumica Maša Dakić otkriva zbog čega je se plaši Robert de Niro!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track