Foto: Sonja Spasić

EVO ŠTA JE POVOD OKUPLJANJA

ELENA OKUPILA SVE BIVŠE LJUBAVI NA JEDNOM MESTU! Otkriveno kako se slažu bivši partneri fali samo ON! (FOTO)

Stars

Elena Karaman koja je iz tri braka i emotivne veze dobila isto tolikko i sinova - Luku, Matiju i Simona, proslavila je jednom od svojih mezimaca rođendan kojem su prisustvovali skoro svi njeni bivši.

foto: Printscreen

Na proslavi rođendana Eleninog srednjeg sina Matije, kojeg je dobila u vanbračnoj zajednici sa Andrijom Draškovićem, pojavio se i njen poslednji suprug Jugoslav Karić s kojim ima Simona. I ne samo to, na fotografiji koju je objavio Jugoslav vidi se koliko su bliski, a to potvrđuje i opis koji je Karić stavio. On je napisao:"Familija" iznad fotografije, a sa njima je ćerka Andrije Draškovića, kao i Karićev brat Simon de Karić.

Sa ovog skupa izostao je samo Predrag Peđa Mijatović, nekadašnji fudbaler s kojim je Elena imala dva sina Luku i Andreu. Nažalost, Andrea je bolovao od cerebralne paralize i pre nekoliko godina je preminuo. Ipak, na porodičnoj fotografiji nije ni Luka, Elenin i Peđin sin.

foto: Printscreen

Inače, Elena je u najboljim odnosima ostala sa Jugoslavom, a sada je jasno da je identična situacija i sa Andrijom Draškovićem kojem je stavila ruku na rame, što se može videti na fotografiji s rođendana. Međutim, to nije slučaj sa Peđom Mijatovićem.

Nekadašanji fudbaler nedavno je izjavio i da je brak sa Elenom bio greška:

- Ne znam da li sam slomio srce mnogim ženama, mislim da nisam. Obično se fudbaleri zbog načina života i brzog sazrevanja, obično se odluče na taj korak ženidbe i stvaranja porodice vrlo mladi. To je bio slučaj sa mnom. Oženio se dobio dete i fokusirao se na karijeru. Možda da mogu ponovo da se vratim, verovatno ne bih napravio nešto slično - rekao je Mijatović.

Kurir.rs/ Informer / Preneo: M.J.

Bonus video: