Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

SKANDAL TRESE DVOR

GLUMILA JOJ PRIJATELJICU, A SPAVALA JOJ S MUŽEM? Šok detalji navodne AFERE princa Vilijama: Jedno Sarino priznanje sve razbesnelo

Pop kultura
> 07:57h

Kraljevsku porodicu ovih dana potresli su brojni skandali, a u vrtlogu brojnih zbivanja ponovo je počelo da se govori o navodnoj dugogodišnjoj ljubavnici princa Vilijama, markizi od Čolmondeleja Rouz Henberi (39).

Vilijama i bivšeg modela povezuju još od 2019, kada su britanski mediji pisali kako je vojvoda pokleknuo pred čarima dve godine mlađe Rouz Henberi dok je Kejt bila trudna s njihovim trećim detetom, princom Luisom. Šuškanja o aferi navodno su duboko potresla Kejt, naročito jer su Rouz i princeza nekad bile bliske prijateljice.

Sara Rouz Henberifoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, Sara je u braku je s 23 godine starijim suprugom Dejvidom Čolmondelejem od 2009, a zajedno imaju troje dece. Žive na imanju Houghton Hall u Norfolku, koje se slučajno nalazi u neposrednoj blizini Kejtine i Vilijamove seoske kuće, Anmer Hall.

Javnosti je dobro poznat i Rouzin intervju za The English Home, kada je svojom izjavom razbesnela obožavatelje. "Ne znam koliko soba ukupno imamo", rekla je tada.

Sara Rouz Henberi sa mužem Dejvidom Čolmondelejomfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Poznato je da se Rouz već duži niz godina bavi humanitrarnim radom, a ranije je radila i kao dizajnerka enterijera. Uz to, na Instagramu vodi profil pod nazivom "Houghton Hall", gde sa svojim obožavateljima deli fotografije svoje luksuzne vile.

Glasine o njihovoj vezi 2022. dodatno je pogoršala objava na Instagram profilu Deux Moi, koji deli tračeve iz sveta poznatih.

foto: Splash News / Splash / Profimedia

"Vanbračna afera ovog britanskog kraljevića javna je tajna u Londonu i među engleskim umetnicima i o njoj se priča na svakoj zabavi, ali i u novinskim redakcijama. Supruzi neimenovanog člana kraljevske porodice navodno 'ne smeta' afera i 'više voli da njen muž svoje seksualne potrebe ispunjava negde drugde' i sve to radi dok se ne upletu emocije", stoji u tekstu.

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S)

Bonus video: