PRINC VILIJAM VARA KEJT? Za ovu ZGODNU MANEKENKU svi kažu da je LJUBAVNICA budućeg kralja, udata je za 22 godine STARIJEG
Foto: Rogers George / Sipa Press / Profimedia

da li je moguće

PRINC VILIJAM VARA KEJT? Za ovu ZGODNU MANEKENKU svi kažu da je LJUBAVNICA budućeg kralja, udata je za 22 godine STARIJEG

Pop kultura -

Kraljevska porodica je ponovno u centru medijske pažnje. Ovaj put za to nisu zaslužni Hari i Megan Markl, već Vilijam i Kejt Midlton.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Španska "Marca" je došla do informacije da je prestolonaslednik Vilijam u ljubavnoj vezi s manekenkom Sarom Rouz Rose Henberi (38), s kojom je navodno proveo Dan zaljubljenih.

Sara Rouz Henberi
foto: Paul Marriott / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rouz je bliska kraljevskoj porodici jer je supruga Dejvida Roksavidža, 62- godišnjeg markiza od Čolmodeleja ood 2009. i sa kojim ima troje dece.

Sara Rouz Henberi
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ubrzo nakon što se verila saopštila je da čeka blizance, a građanski brak je sklopila u Čelsiju.

Ona se bavila se modelingom i sarađivala je sa modnom agencijom za koju je radila i Kejt Mos. Prijateljica je princeze od Velsa, a 2020. fotografisana je u Norfolku u neposrednoj blizini Vilijama i Kejt Midlton.

Španska "Marka" piše da je između nje i princeze izbila velika svađa kao i da joj je Vilijamova supruga zabranila da se pojavljuje na službenim javnim događajima, vezanim za dvor. Trebalo bi onda reći da su ona i Kejt bivše prijateljice.

Sara Rouz Henberi
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Naravno, to ne bi bilo ništa novo u britanskoj kraljevskoj porodici jer je kralj Čarls III takođe "šarao" sa Kamilom dok je bio u braku s princezom Dajanom. Naravno, navodno.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track