Foto: Damir Dervišagić

kako vam se dopada?

ŠOK PROMENA MIMI MERCEDES! Od eksplicitnog imidža ni traga, svi su se pitali KO JE OVA DEVOJKA?! Ovo je njeno novo izdanje

Stars

Reperka Mimi Mercedes prepoznatljiva je po specifičnim tekstovima, muzici, ali i izgledu.

Mimi je često u kežual izdanju, a nedavno se pojavila na promociji albuma Nikolije Jovanović i sve iznenadila staijlingom.

Reperka se odlučila za elegantnu varijantu, pa je doživela totalnu transformaciju.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mimi je imala i promenu kada je frizura u pitanju, pa je mnogi nisu ni prepoznali.

S obzirom da je kao mala želela da bude pevačica ili glumica, zanimljivo je da je 2012. glumila u spotu za pesmu "Čke beogradske" od repera Gazda Paje, kao i 2014. u spotu "Indigo Deca" od Fox-a. Odrasla je slusajući tubro folk, a u slobodno vreme voli da sluša i folk i rejv muziku.

Inače, reperka je nedavno ispričala detalje incidenta koji je imala na nastupu pevačice Elme Sinanović.

foto: Damir Dervišagić

- Ja sam mislila da se sa tobom dopisujem na Instagramu i da smo dobre drugarice. Pre godinu dana slomila sam lakat u udesu i nije bio problem što sam ja slomila lakat u udesu, nego sam dočekala konačno Elmin nastup u Beogradu. Ipak smo odlučili da odemo na Elmin nastup, nismo imali sto, otišli smo na bum. Ja sam bila u gipsu nedeljama. Bili smo na sredini bine i pevali sve pesme -rekla je ona gostujući kod Ognjena Amižića i dodala:

foto: Printscreen Pink Tv

- Onda je došlo obezbeđenje da nas skloni, i sada meni je tu malo ego proradio. Rekli su mi da bi bilo najbolje da izađem napolje. Volela bih da mi Elma otpeva omiljene Elmine pesme, a to su mi ''Treba mi'' volim i ''Čarobno, čarobno'' - rekla je Mercedes i nasmejala sve, a Sinanovićka je potom zapevala za reperku.

Bonus video: