ilustracija, Foto: Damir Dervišagić

STARIJEG ČOVEKA IZBOLI NOŽEM NAKON SVAĐE NA ČAMCU!? Napadači pobegli, povređeni u teškom stanju Novi detalji napada na Karaburmi

Crna Hronika

Muškarac (72) teško je povređen sinoć na Karaburmi nakon što je sa poznanicima proveo ceo dan na čamcu, nezvanično saznaje Kurir.

Napad se dogodio sinoć u Višnjičkoj ulici, tačnije u marini Dunavskog rukavca na Karaburmi.

- Navodno, stariji čovek bio je tokom celog dana sa dvojicom muškaraca i na početku ništa nije ukazivao da će se dogoditi nešto loše. Međutim, oni su tokom dana pili alkohol i počeli su da se svađaju - navodi izvor i dodaje:

- Ubrzo je svađa eskalirala u napad pa je jedan od njih izvadio nož i počeo da preti nesrećnom čoveku da će izbosti. Nesrećni čovek pokušao je da spreči konflikt, ali je napadač počeo da ga ubada po nogama, ali i glavi.

Tom prilikom žrtva je počela obilno da krvari.

- Već je bio mrak i u tom delu nema toliko prolaznika, već samo automobila pa ga je neko od vozača i primetio da čovek leži u lokvi krvi. Pozvali su policiju i Hitnu pomoć, a povređeni je odmah sanitetom transportovan u Urgentni centar gde su mu konstatovane teške telesne povrede glave i noge - rekao je izvor i dodao:

- Napadači su odmah nakon krvavog obračuna pobegli u nepoznatom pravci i policija intezivno traga za njima.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog napada.