Foto: Damir Dervišagić

DA LI IH ZNATE?

DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG JE GENRACIJA SA NJEGOVIM SINOM: Ovo su naslednici poznatog glumca, nikada se ne eksponiraju (FOTO)

Pop kultura

Glumac Lazar Ristovski (71) nakon razvoda od supruge Danica započeo je romansu sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić (32).

Njihov odnos ne prestaje da intrigira javnost, a glumica je sve iznenadila kada je nedavno na Instagramu podelila i njihovu fotografiju sa odmora na Maldivima na kojoj se u kupaćim kostimima drže za ruke u vodi.

foto: Dragana Udovičić

I dok svi komentarišu razliku u godinama među njima, ono što je dodatno sve šokiralo jeste to što je Lazarev sin Jovan generacija njegove nove partnerke, a tu je i drugi naslednik blizu.

Ipak, Anici i Lazaru to ne smeta, zbog čega je glumac vrlo samouvereno potvrdio da su u emotivnoj vezi pre nekoliko meseci.

- Istina je, uživamo u ljubavi. Ne bih ništa više komentarisao, razumite. Upoznali smo se mnogo posle razvoda, ona nema veze sa mojim bivšim brakom i razvodom - rekao glumac.

foto: Damir Dervišagić

Inače, pored Jovana, Lazar i njegova nekadašnja supruga Danica imaju i starijeg sina Petra (37) koji je poznati reditelj i u braku je sa suprugom Teodorom, ali se retko eksponira u javnosti.

(Kurir.rs/Blic/A.G.)

Bonus video: